[Žinios trumpai] Donecko srities gyventoja pasakė tiesą apie tai, nuo ko juos „išlaisvino“ Rusija - gyvai parodė „dovanas“ (Video)  ()

„Gyvenimas buvo nuostabus iki vasario 24 dienos. O tada atėjo mūsų „išvaduotojai“. Išlaisvino nuo visko: nuo namų, nuo darbo, nuo gyvenimo“: Donecko gyventoja apie išvadavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol šalis agresorė bando organizuoti pasirengimą pseudoreferendumams laikinai okupuotose teritorijose ir parodyti, kad gyventojai neva nori prisijungti prie Rusijos Federacijos, plinta vis daugiau vaizdo įrašų, kuriuose matomas tikras vaizdas ir žmonių požiūris į Rusijos „specialiąją operaciją“. 

Vieną jų skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

32 metų Donecko srities Ivanovkos kaimo gyventoja pasakojo, kaip liko našle be namų ir dabar yra priversta viena auginti vaiką.

„Gyvenimas buvo nuostabus iki vasario 24 dienos. O tada atėjo mūsų „išvaduotojai“. Išlaisvino nuo visko: nuo namų, nuo darbo, nuo gyvenimo. Vaikas liko be tėvo, aš likau be vyro, be namų“, – pasakojo moteris. Ji prisiminė rusų apšaudymą, kuris jos gyvenimą suskirstė į „prieš“ ir „po“, taip pat parodė „laimės“ šukes, atkeliavusias iš „rusiško pasaulio“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(0)
(50)

Komentarai ()