Tai bus tikra nelaimė Rusijos kariuomenei: skelbiamas naujas Putino planas tiesiog sužavėjo Ukrainą – darom!  ()

„Puiki dovana Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms“, – prognozavo Zolotovo paskyrimo Rusijos Federacijos gynybos ministru pasekmes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viktoro Zolotovo paskyrimas naujuoju Rusijos Federacijos gynybos ministru dar labiau paaštrins Ukrainos frontuose įstrigusios Rusijos kariuomenės problemas, įsitikinęs Jurijus Fiodorovas.

Rusijos Federacijos gynybos ministras Sergejus Šoigu pateko į Putino nemalonę. Naujuoju gynybos ministru gali tapti dabartinis Nacionalinės gvardijos vadas, buvęs Rusijos diktatoriaus asmens sargybinis Viktoras Zolotovas.

Tai bus nelaimė Rusijos kariuomenei.

Tokią nuomonę „YouTube“ kanalo „Popular Politics“ eteryje išsakė karo ekspertas Jurijus Fiodorovas.

„Jei Zolotovas tikrai bus paskirtas į gynybos ministro postą ar kitą karinės hierarchijos kontroliuojantį postą, tai bus didžiulė dovana Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Anksčiau minėtas bendražygis niekada nepasižymėjo kariniais gabumais... Jo intelektualinis potencialas nėra per didelis. Tai įneš papildomo chaoso visos operacijos vadovybei... Nieko gero Rusijai“, – sakė ekspertas.

Jis patikslino, kad Zolotovas, jei būtų paskirtas gynybos ministru, tikrai atvyks į Generalinį štabą, kad parodytų save kaip puikų vadovą ir vadą. Rusijos generolams tai tikrai nepatiks. Konfliktai tik paaštrins ir taip nepavydėtiną Rusijos kariuomenės padėtį.

 

Fiodorovas pažymėjo, kad Zolotovo paskyrimas būtų labai rimtas signalas. Šis veikėjas pastaruosius 8 metus saugo Putino režimą nuo liaudies neramumų. Būtent jo Nacionalinė gvardija smaugia bet kokią opozicijos veiklą šalyje.

„Jo paskyrimas reikš, kad Putinas ypač daug dėmesio skiria bet kokios karinės opozicijos išnaikinimui, neleisdamas kilti opozicinėms nuotaikoms karinėje aplinkoje, ypač aukštojoje vadovybėje“, – savo nuomone dalijosi ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(2)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: