Rusijos propaganda paskelbė apie didžiulį Rusijos spec. pajėgų pralaimėjimą Pietuose: „Visiškai girta artilerija tylėjo, apie aviaciją galite pamiršti“  ()

Rusijos propaganda pripažino Rusijos kariuomenės nesėkmę Chersono srityje ir pradėjo kalbėti apie traukimąsi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po fantastinių istorijų apie Kyjivo užėmimą per tris dienas ir visos Ukrainos okupaciją, Rusijos propaganda pradėjo pripažinti Putino armijos „geros valios gestą“ Chersono srityje.

Politikas ir tinklaraštininkas Jegoras Cholmogorovas savo „Telegram“ kanale iš naujo paskelbė pranešimą apie naujausius įvykius Pietų Ukrainoje.

Jei tikėtume okupantų versija, Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms šia kryptimi pasipriešino Rusijos specialiųjų pajėgų kariai, kurie esą iš anksto žinojo apie Ukrainos kariuomenės planus. Okupantai pradėjo prašyti artilerijos paramos iš anksto, tačiau „artilerija, kurioje buvo du šimtai girtų asmenų, kelias valandas tiesiog tylėjo“.

 

„Aviacija, sakysite?! Galite pamiršti apie aviaciją šia kryptimi... Kariai, pabandę suvaldyti puolimą, neturėjo kito pasirinkimo, kaip trauktis į paruoštas gynybos linijas, kad išlaikytų padalinių kovinį efektyvumą. Bet vėlgi, kaip anksčiau sakė kolega, ne visi išėjo“, – patvirtino Cholmogorovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(178)
(6)
(172)

Komentarai ()

Susijusios žymos: