„Jūs man na**ui neįdomūs!“, – nufilmuoti neįtikėtini kadrai, kaip Donecko valdžia reaguoja į „išlaisvintų teritorijų“ gyventojus (Video)  ()

Donecko pseudoautoritetai dar kartą įrodė, kad jiems nerūpi okupuoto miesto gyventojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kadaise klestėjęs ir augantis Doneckas jau pusmetį yra be vandens. Per 8 rusų okupacijos metus ten absoliučiai niekas nebuvo padaryta žmonių labui. Ir dabar vietinė „valdžia“ nenori spręsti opių gyventojų problemų. XXI amžiuje Donecko gyventojai savaitėmis laukia vandens lašo iš čiaupo ir maudosi lyjant.

Naujas vaizdo įrašas, kurį „Telegram“ paskelbė Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis, žaibiškai išplito.

Filmuotoje medžiagoje Donecko gyventojams, besiskundžiantiems, kad jų gatvėje pusę metų nėra vandens, „DLR“ atstovas atsakė: „Jūs man na**ui neįdomūs!“

Pirma, „rusų pasaulis“ visiškai sugriovė komunalinių paslaugų sistemą kažkada turtingame ir sėkmingame mieste, o dabar į visas pretenzijas pseudovaldžiai atsakoma arba įžeidinėjimais, arba grasinimais.

 

 

„Tai yra blogojoje Ukrainoje, kur pažeidžiamos Donbaso gyventojų teisės, tie patys gyventojai turėjo teisę rinktis vietos valdžios institucijas ir galėjo ko nors reikalauti iš pareigūnų. O „liaudies respublikoje“ žmonės – nenaudingos šiukšlės. Gauleiteriai nerenkami, todėl gali juos įžeidinėti, mušti, mesti į rūsį. Nėra kur skųstis“, – pažymi Kazanskis.

Taip atrodo Rusijos pagalba Donbasui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(1)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: