[Žinios trumpai] „Planas B“ Ukrainai - tai būtų didžiulis smūgis Putinui: „automatiškai apimtų visų teritorijų sugrįžimą“ (Video)  ()

„Tai yra planas B. Tam atvejui, jei konfliktas būtų įšaldytas. Idėja yra gera ir ja domisi Vakarų politikai“, - kalbėjo Piontkovskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos politologas Andrejus Piontkovskis viename iš interviu Julijai Latyninai išsakė savo nuomonę apie galimą „planą B“ Ukrainai.

Žinomas publicistas mano, kad Ukrainos įstojimas į NATO yra geriausia, kas šioje situacijoje gali nutikti, nes tokiu būdu Ukraina gaus reikiamą kiekį modernios ginkluotės.

Piontkovskio interviu su Julija Latynina galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„Narystė NATO yra daugiau nei bet kuri teritorija, nes ji automatiškai apima visų teritorijų grąžinimą. Tarkime, Krymo tiltas nebus sugriautas, Chersonas nepaimtas. Valio! Putinas, kaip sakant, laimėjo. Kitą dieną Putinas atsivertęs laikraštį perskaito, kad Ukraina priimta į NATO. Sutikite, tai daug rimtesnis smūgis Putino režimui nei tilto sugriovimas“, – šviesias Ukrainos perspektyvas nubrėžė Rusijos politologas (jei karo metu Ukraina būtų priimta į NATO).

 

Piontkovskis tai pavadino planu B:

„Tai yra planas B. Tam atvejui, jei konfliktas būtų įšaldytas. Idėja yra gera ir ja domisi Vakarų politikai“.

„Taip, mes tikime savo pergale, tikime Podoliaku, kad rytoj sugrąžinsime Chersoną. Puiku, bet turime apsvarstyti visas galimybes“, - apibendrino Rusijos žurnalistas.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(2)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: