Skelbiamas video, kaip Ukrainos jūrų pėstininkai daužo okupantų tvirtovę Chersono srityje (Video)  ()

Admirolo Michailo Belinskio vardu pavadintos 36-osios brigados jūrų pėstininkai sunaikino įsibrovėlių tvirtovę Chersono srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos gynybos ministerija ir toliau tvirtina, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas Južnobugskio kryptimi nevyksta. Tuo tarpu Ukrainos gynėjai toliau naikina ne tik amunicijos sandėlius, bet ir priešo tvirtoves.

36-osios atskirosios jūrų pėstininkų brigados spaudos tarnyboje pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip kariai minosvaidžiais naikina priešo tvirtovę Chersono srityje.

Įraše rašoma, kad jūrų pėstininkai su 120 mm minosvaidžiais „denacifikavo“ priešo būrio tvirtovę. Rusijos kariuomenė paliko savo pozicijas ir pabėgo iš mūšio lauko.

Taip pat verta paminėti, kad 36-osios brigados jūrų pėstininkai kovoja su įsibrovėliais ne tik Chersono regione, bet ir Donbase.

Rugsėjo 6 d. šiomis dviem kryptimis jūrų pėstininkai sunaikino savaeigius pabūklus Msta-S ir likvidavo 7 užpuolikus. Po dienos, rugsėjo 7 d., tomis pačiomis kryptimis buvo sunaikinti du tankai, vienas MLRS, penkios Msta-S haubicos, du paleidimo įrenginiai ir vienas oro gynybos radaras S-400.

 

 

Taigi, kol Rusijos Federacijoje sakoma, kad viskas kontroliuojama, Ukrainos ginkluotosios pajėgos toliau valo Ukrainos žemę nuo Rusijos okupantų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(2)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: