Vyksta neįtikėtini dalykai: propagandiniai „Z-kanalai“ paskelbė tokią Putino nuotrauką, apie kokią seniau bijodavo net pagalvoti (Foto)  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas po RF ginkluotųjų pajėgų pralaimėjimo Charkivo srityje pradėjo prarasti rinkėjų paramą. Z kanalai smarkiai „trolina“ V. Putiną: žlugo mačo ir nugalėtojo įvaizdis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenės karinės nesėkmės Ukrainos frontuose griauna diktatoriaus Vladimiro Putino, kaip stipraus lyderio, įvaizdį. Iš jo atvirai tyčiojasi vadinamieji Z kanalai – rusiški „Telegram“ kanalai, nušviečiantys „specialiąją operaciją“.

Demonstratyvų įrašą paskelbė ultradešiniosios „Rusič“ grupuotės, kuri Ukrainoje kovoja kaip Rusijos Federacijos okupacinės armijos dalis, „Telegram“ kanalas.

Šaltinis paskelbė sensacingą Putino vizito SCO viršūnių susitikime nuotrauką, kurioje jis juokiasi iš Turkijos prezidento Recepo Tayyipo Erdogano istorijos. Kraštutiniai dešinieji šį kadrą palydėjo šmaikščiu anekdotu apie tai, kaip Ukrainos lyderis Volodymyras Zelenskis „padarė“ V. Putiną.

Jie ypač juokavo dėl to, kad Kremlius gali tik grasinti, o ne veikti. Kiti Z kanalai taip pat labai aštriai kritikuoja V. Putiną ir apskritai Rusijos karinę vadovybę dėl pralaimėjimo kare. „Lūžis“ įvyko po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo Charkivo srityje, kai žlugo Rusijos kariuomenės gynyba, o kariai pabėgo.

 

Ši Rusijos kariuomenės „Charkivo uždanga“ buvo stiprus smūgis diktatoriaus įvaizdžiui. Jo „branduolinis elektoratas“, palaikantis „specialiąją operaciją“, suprato, kad V. Putinas nebėra stiprus lyderis. O tai jau yra lemtinga jo galiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(66)
(3)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: