[Žinios trumpai] Jei niekas nepavyktų, rusai skubiai ruošiami drebinančiam įvykiui - Kremlius skelbia apie karą su Vakarais  (3)

Mantromis apie „karą su Vakarais" Kremliaus propaganda ruošia rusus pralaimėjimui Ukrainoje, sako Abbasas Gallyamovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bandydama paaiškinti Rusijos ginkluotųjų pajėgų nesėkmes Ukrainos frontuose, Kremliaus propaganda aktyviai skleidžia mantrą, kad „tai nėra karas su Ukraina, tai karas su kolektyviniais Vakarais“. Tuo Rusijos Federacijos valdžia tik atšaldo „karštas galvas". Parama „specialiajai operacijai" sparčiai mažėja.

Tokia nuomone savo „Facebook" paskyroje pasidalijo Rusijos politikos strategas, buvęs Rusijos diktatoriaus kalbų rašytojas Abbasas Gallyamovas.

Istorijomis apie karą su NATO Kremlius atsiriboja nuo atsakomybės už pralaimėjimus Charkivo srityje, būsimą Chersono apleidimą ir nesėkmes kituose frontuose. Tačiau kartu šios istorijos labai demotyvuoja ir „specialiosios operacijos" gerbėjus.

„Šio teiginio įvedimo rezultatas bus Rusijos viešosios nuomonės demobilizacija ir išaugęs poreikis nedelsiant pradėti taikos derybas. Juk rusai „pasirašė" už trumpalaikę ir pergalingą „Specialiąją operaciją", o ne už ilgas ir kruvinas žudynes.

 

„Karo iki pergalingos pabaigos" šalininkų stovykla jau traukiasi, dabar ji pradės trauktis dar sparčiau", – sakė A. Gallyamovas. Jis įtaria, kad Kremlius taip morališkai ruošia Rusijos visuomenę būsimam pralaimėjimui kare su Ukraina.

Visgi, kaip parodė šiandienė situacija - taip buvo ruošiama dalinei mobilizacijai. Karas su Vakarais reikalauja naujų jėgų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(2)
(55)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: