Strelkovas-Girkinas skelbia, kiek laiko turi Ukraina sutriuškinti Rusijos armiją – paskui jau bus vėlu, prasidės visiškai naujas karas  ()

Girkinas sako, kad po 7 mėnesių Rusijos vadovybė suprato, jog pirminis planas įsiveržti į Ukrainą žlugo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Igoris Strelkovas-Girkinas sureagavo į Rusijos valdžios sprendimą į Rusijos Federacijos baudžiamąjį kodeksą įtraukti „mobilizacijos“ ir „karo laiko“ sąvokas, taip pat skubotą bandymą surengti vadinamuosius „referendumus“ okupuotose Ukrainos teritorijose.

Anot jo, Kremlius skubotai sukuria teisinį pagrindą dalinei mobilizacijai Rusijos Federacijoje. Savo kanale „Telegram“ Girkinas užsiminė, kad po 7 mėnesių Rusijos vadovybė suprato, kad pirminis planas įsiveržti į Ukrainą žlugo.

Anot jo, dabar Rusija bandys kovoti „iš tikrųjų“.

Girkinas mano, kad Maskvos planai gali priversti Ukrainą paspartinti bendrą puolimą, nes Kyjivas ir Ukrainos Vakarų sąjungininkai turi apie 2 mėnesius nugalėti „sumuštą Rusijos armiją“, kol mobilizuoti rusai pradės į ją patekti.

 

„Dabar jie turi pusantro mėnesio ar du, kad pabandytų nugalėti mūsų sumuštą armiją, kol ji pradės gauti didžiulį pastiprinimą iš mobilizuotųjų“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(11)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: