[Žinios trumpai] Įvardintas galimas Putino įpėdinis: „Svarbu, kad jis daro viską atvirai - kai jam užduoda sudėtingus klausimus, jis į juos atsako“  ()

Michailas Šeitelmanas išsakė netikėtą nuomonę apie tai, kas artimiausiu metu galėtų tapti kitu Rusijos prezidentu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir Izraelio politikos strategas Michailas Šeitelmanas mano, kad po dar vieno karinio pralaimėjimo Ukrainoje, Putinas, labai tikėtina, bus pašalintas iš Rusijos Federacijos prezidento posto. „Pasitikėjimo kreditas juo elite (ne tarp žmonių, o būtent elite) krenta su didžiule ​​jėga. Alla Pugačiova sudavė jam dar vieną smūgį. Ji yra elitinė dainininkė“, – sakė Šeitelmanas.

„Anksčiau kalbėjau apie skirtingus žmones, kurie galėtų vadovauti Rusijos Federacijai: ir Patruševo sūnų, ir Kirijenką (priklausomai nuo to, kuri grupė laimės). Tačiau praėjusią savaitę man staiga pasirodė, kad tai gali būti Putino šefas ponas Prigožinas“, – netikėtai pasakė Šeitelmanas.

Šeitelmanas paaiškino savo požiūrį: „Svarbu, kad jis (Prigožinas – red.) viską daro atvirai, sako genialias kalbas, kurios pasiekia kiekvieno širdį, nesislapsto. Kaip matote, jis specialiai visa tai filmuoja ir parodo, o kai užduoda sunkius klausimus, jis į juos atsako. Jis sako: „O ko tu norėjai? Ar tavo vaikų, ar kalinių“.  Anksčiau „Putino virėjas“ nebūtų pakėlęs galvos ir nebūtų pravėręs burnos, o dabar viską sako tiesiai. Manau, kad jis gali pasiruošti Rusijos Federacijos diktatoriaus vaidmeniui.“

 

Prigožinas taip aiškino, kodėl karui Ukrainoje mobilizuojami kaliniai. Šeitelmanas mano, kad griežtas Prigožino tonas ir asmenybė rusams labai patiks - jis atrodo, kaip nelinkęs nusileisti.

(7)
(16)
(-9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: