S. Lavrovas apsijuokė prieš visą pasaulį: JT Asamblėjoje rėžė kalbą apie referendumus „Laoso Liaudies Respublikoje“ ir „Zaporožinėje srityje“ (Video)  ()

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas per savo kalbą JT Generalinėje Asamblėjoje Niujorke apsijuokė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo kalba šiais metais JT Generalinėje Asamblėjoje Niujorke dar ilgai bus naudojama memams kurti.

Savo kalboje Lavrovas neaplenkė Maskvos surengtų pseudoreferendumų okupuotose Ukrainos teritorijose ir apgailestavo dėl ryžtingos Vakarų reakcijos, reaguojant į Rusijos pusės organizuojamas provokacijas.

Tuo pat metu Lavrovas okupuotą Luhansko sritį pavadino „Laoso Respublika“ (tai ne pirma tokia Rusijos užsienio reikalų ministerijos vadovo pasakyta nesąmonė, 2017 m. jis „LLR“ taip pat pavadino „Laoso Respublika“), o Zaporižios sritį pavadino „Zaporožine“.

Be to, ministras teigė, kad Rusijos organizuojamas „referendumas“ vyksta taip pat ir Charkivo srityje, tačiau pamiršo paminėti Chersono sritį.

 

 

Pažymėtina, kad Charkivo srityje nerengiami jokie „referendumai“, nes Rusijos kariai iš ten pabėgo užpuolus Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

Keista Lavrovo kalba gali rodyti tarp aukščiausių Rusijos pareigūnų vyraujantį neapibrėžtumą Kremliuje priimamų nusikalstamų sprendimų fone.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(0)
(43)

Komentarai ()