[Žinios trumpai] „Kremlius pradeda nebekontroliuoti situacijos šalyje, artėja didelė katastrofa" (Video)  (1)

Kremlius pradeda nebekontroliuoti situacijos šalyje, mano Dmitrijus Oreškinas. V. Putinas neturi laiko ir išteklių, artėja nelaimė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artimiausi mėnesiai Rusijoje bus lemiami. Kremlius praranda situacijos kontrolę, o tai yra pirmasis artėjančios katastrofos simptomas.

Tokią nuomonę „Chodorkovskis LIVE" eteryje išsakė žinomas Rusijos politologas Dmitrijus Oreškinas.

Jis pareiškė, kad Kremlius neturi nei laiko, nei išteklių netgi sukurti pergalės kare su Ukraina iliuziją. O mobilizacijos paskelbimas nepadės, o tik pablogins režimo padėtį.

Revoliucijos dar nėra, nes žmonės visiškai priblokšti. Jie jam pasakė, kad „pasikėlė nuo kelių“, apie tai, kad Vakarams parodė jų vietą. Ir dabar su alaus pilvu jam reikia gultis po kulkosvaidžiu. Sistema pati nežino ka daryti... Prarandamas tvarkos pojūtis, veiksmų seka. Isteriniai įvairių galūnių trūkčiojimai be centro buvimo. Pirmieji katastrofos požymiai pasireiškiantys administracinių išteklių kontrolės praradimu. Tai dar ne katastrofa, tai pirmieji jos simptomai", – sakė D. Oreškinas.

 

Jis išreiškė įsitikinimą, kad Rusijos Federacijoje artėja katastrofa. Ji gali įvykti per artimiausius kelis mėnesius. Tai ypač rodo Kremliaus „elito" elgesys.

„Isterija jau prasidėjo tarp „elitinių piliečių", bet jie vis tiek yra geriau informuoti nei mes su jumis ir turi galimybę analizuoti realų vaizdą. O jei imasi tokių audringų veiksmų, tada mato karštligišką realybę”, - pareiškė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(1)
(104)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: