Reali grėsmė – Rusijos povandeninis laivas „Belgorod“ su branduoliniu ginklu „Poseidon“ dingo iš savo bazės: gali sukelti radioaktyvų cunamį (Video)  (6)

Rusijos povandeninis laivas K-329 „Belgorod“ paliko savo bazę – jame gali būti branduolinės torpedos „Poseidon“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-03 Reali grėsmė – Rusijos povandeninis laivas „Belgorod“ su branduoliniu ginklu „Poseidon“ dingo iš savo bazės: gali sukelti radioaktyvų cunamį (Video)  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO žvalgyba baiminasi, kad Putinas gali panaudoti „apokalipsės ginklą“ prieš Vakarus, nors netiki Rusijos diktatoriaus ryžtųsi tokiam žingsniui.

Spalio 2 d., italų leidinys  „La Repubblica“ paskelbė straipsnį apie povandeninį laivą „Belgorod“, kuris paliko savo bazę ir išplaukė į jūrą.

Šaltinis, remdamasis NATO žvalgybos duomenimis, praneša, kad dar liepos mėnesį povandeninis laivas buvo suremontuotas, o kitą dieną paliko savo nuolatinio dislokavimo vietą ir įplaukė į Arkties vandenyną. Gali būti, kad Rusijos Federacija ruošiasi išbandyti branduolinę raketą „Poseidon“, kuri dar vadinama „apokalipsės ginklu“.

Pirmą kartą apie „Poseidon“ Rusijoje paskelbta 2018 m. Ekspertai teigia, kad branduolinė galvutė gali sukelti „radioaktyvų cunamį“, kuris sunaikintų tokius miestus kaip Los Andželas ar Niujorkas.

JAV palydovai negali sekti povandeninio laivo „Belgorod“, nes jis juda itin tyliai ir skleidžia labai mažai šilumos.

Vakarų žvalgyba įsitikinusi, kad povandeninis laivas Arkties jūroje atlieka kažkokius bandymus.

Ekspertas Suttonas teigė, kad raketa „Poseidon“ yra 24 metrų ilgio ir bus bandoma Karos jūroje kodiniu pavadinimu „Status-6“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(34)
(-25)

Komentarai (6)