[Žinios trumpai] Skelbia šokiruojančią išvadą apie slaptą Musko ryšį su Rusija  (5)

Michailas Šeitelmanas paaiškino, kodėl Elonas Muskas socialiniame tinkle „Twitter" paskelbė keletą atvirai prorusiškų įrašų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-06 [Žinios trumpai] Skelbia šokiruojančią išvadą apie slaptą Musko ryšį su Rusija  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir Izraelio politologas ir politikos strategas Michailas Šeitelmanas interviu Natašai Vlaščenkai išreiškė šokiruojančią mintį apie Eloną Muską: „Dabar aš jums papasakosiu tikrąjį žaidimą. Ilgai galvojau kai pasirodė pirmasis Elono Musko įrašas (apie karą Ukrainoje – red.). Galvojau naudodamas visus logikos metodus, taip pat ir Okamo skustuvą. Viską, kas nereikalinga, nušlaviau. Ir dabar pasakysiu dalyką, kuriuo nepatikėsite, bet kuris vėliau pasitvirtino.

Štai mano išvada, nes kitaip būti negali. Elonas Muskas yra oficialus Rusijos šnipas”.

Pokalbio metu ekspertas pabrėžė, kad amerikiečių milijardierius yra ne šiaip kažkoks įtakos agentas, o tikras šnipas.

„Jis buvo arba nupirktas, arba sukompromituotas, arba visos jo akcijos išpūstos kažkuo tokio rusiško. Vienu metu, kai Facebook” pateko į biržą, Ališeris Usmanovas už „Gazprom” pinigus nusipirko nemažą akcijų dalį”, – prisiminė M. Šeitelmanas.

Tada jis papasakojo istoriją, kaip Rusijos oligarchai A. Usmanovas ir A. Milleris 2012 metais dėka tam tikro sukčiavimo metodo „Facebook" uždirbo daugiau nei socialinio tinklo įkūrėjas Markas Zuckerbergas.

Po ekskursijos į praeitį politikos strategas grįžo prie Elono Musko klausimo. „Kas turėjo tiek pinigų, kad galėtų išvystyti tokio didelio masto renginį? Mes žinome, kad asmeninis V. Putino turtas matuojamas šimtais milijardų dolerių, bet mes nežinome, kur jie yra, todėl dabar nejuokauju, E. Muskas gali būti Rusijos šnipas, dirbantis su Rusijos vyriausybe ir būti naudojamas kaip pats baisiausias ginklas.

 

Jie nusprendė mesti  vertingiausią daiktą, kurį turi, ne atominę bombą, o Eloną Muską, vertingiausią jų šnipą", – aiškino M. Sheitelmanas.

Politologas taip pat pastebėjo, kad viskas nutinka taip, kaip pokštuose apie Štirlicą, kur šnipas visada išduoda kažką banalaus.

„Elonas Muskas nurodė V. Putino taikos sutarties 3 punktą – iškasti vandentiekį į Krymą. Atrodytų, kam jam to reikia? Pasirodo, vienas E. Musko pusrutulis užimtas skrydžiais į Marsą, o antrasis – vandentiekiu į Kryma? Kaip jis galejo žinoti apie Chruščiovą, apie vandentiekį, apie 1783 m., kai kažkas kažką atėmė iš turkų? Tai nerealu, žinote? Taip gali būti tik vienoje situacijoje: kai jam atsiuntė žinutę ir pasakė: „Šitą, brolau, tu dabar publikuoji. Tai tavo šlovės akimirka", – reziumavo politologas.

 

Spalio 3 dieną Elonas Muskas socialiniame tinkle „Twitter" paskelbė savo karo užbaigimo formulę, kurioje paragino Ukrainą atiduoti Krymą Rusijai ir pakartotinai surengti referendumus okupuotose teritorijose, tačiau dalyvaujant JT atstovams. Jis taip pat rašė, kad Ukraina turės aprūpinti Rusijos Krymą vandeniu. Kitą dieną milijardierius bandė teisintis, kad vis dar labai palaiko Ukrainą, tačiau nenori didelio masto eskalacijos, kuri pridarys didelę žalą visam pasauliui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(26)
(39)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: