[Žinios trumpai] „Tuoj prasidės pats mieliausias dalykas: Kremliuje prasidės susišaudymai, P. ir K. jau padarė pirmuosius žingsnius"  ()

Andrejus Piontkovskis įsitikinęs, kad Rusijos Federaciją netrukus labai krės karštligė dėl „susipriešinimo“ Kremliuje. „Netrukus prasidės“ – A. Piontkovskis pranašauja rimtus išbandymus Rusijos Federacijai, Ukraina bus užmiršta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp Kremliaus elito jau prasidėjo konfliktai. Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas nebegali atlikti arbitro vaidmens, dėl to sistema pradėjo griūti.

Apie tai savo „Twitter" tinklaraštyje rašo žinomas Rusijos politologas Andrejus Piontkovskis.

„Tuoj prasidės pats mieliausias dalykas: V. Putino niekšai įkalins ir šaudys vienas kitą. P. ir K. jau žengė pradinį žingsnį. Jie bus pirmieji, kurie bus nužudyti", – sakė ekspertas. P ir K jis tikriausiai turi omenyje „Wagner“ PMC lyderį Jevgenijų Prigožiną ir Čečėnijos lyderį Ramzaną Kadyrovą.

„Specialiosios operacijos“ nesėkmių fone jie suaktyvėjo, pradėjo viešai reikšti pretenzijas Rusijos karinei vadovybei. A. Piontkovskis patikino, kad artimiausiu metu rusai pamirš ukrainiečius ir Ukrainos grėsmę. „Tarpininkaujant T. Erdoganui, jie trauksis prie 1991-ųjų sienų ir spręs svarbesnius reikalus: represijas ir juodąjį perskirstymą", – išsakė prognozę politologas.

 

 

Apskritai, pažymėjo jis, „Rusijos valstybė griūva mūsų akyse". „Turiu omenyje ne teritorinę dezintegraciją (tai neišvengiama pasekmė), o daug blogiau: karo vadų („lords of war" – angl.) kivirčas bejėgiškai tylint diktatoriui", – pareiškė A. Piontkovskis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(159)
(2)
(157)

Komentarai ()

Susijusios žymos: