JAV karo apžvalgininkas ragina Ukrainą ruoštis blogiausiam: „Matome, kad Baltarusijoje skubiai remontuojamas geležinkelis – jie ruošiasi permesti kažką didžiulio“ (Video)  (1)

Kremliaus branduoliniai grasinimai tapo vienu populiariausių klausimų Ukrainos televizijoje. Todėl vienas iš televizijos laidos vedėjo klausimų JAV karinio jūrų laivyno pirmojo rango kapitonui Hariui Tabachui buvo būtent apie tai, ar reikia bijoti Rusijos branduolinių ginklų, ar jų potencialas yra akivaizdžiai perdėtas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Hario Tabacho interviu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

„Turiu pabrėžti, kad esu kariškis. Tikėtis, kad priešas apsiriko, kad jis – bailys, yra kvaila. Tikėtis, kad Rusijos branduolinis arsenalas neveikia arba, kad kas nors nevykdys Putino įsakymų, yra kvaila“, – įsitikinęs tarė karo apžvalgininkas.

Amerikiečių karininkas perspėjo ukrainiečius dėl Rusijos Federacijos keliamo pavojaus ir paaiškino, kad nederėtų nuvertinti priešo:

„Kaip savo straipsnyje rašė generolas Zalužnas ir generolas Zabrodskis: visada reikia ruoštis blogiausiam scenarijui. Šiandien matome, kad Baltarusijoje telkiamos Rusijos karinės pajėgos ir, kad Baltarusija remontuoja savo geležinkelius, t. y. ruošiasi perkelti kažką milžiniško. Turime tam pasiruošti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(70)
(33)
(37)

Komentarai (1)