Gali būti, jog Iranas neperduoda dronų Rusijai: skelbiama, iš kur ji juos gauna (Video)  ()

Kodėl Iranas neigia, kad tiekia Rusijai bepiločius orlaivius: politikos strategas įvardijo kelias versijas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-19 Gali būti, jog Iranas neperduoda dronų Rusijai: skelbiama, iš kur ji juos gauna (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iranas neigia tiekiantis bepiločius orlaivius Rusijai. Tiesą sakant, taip gali būti, o Rusijai bepiločius orlaivius tiekia kažkas kitas, anksčiau pirkęs iš Irano, arba Iranas tiesiog meluoja.

Tokią nuomonę 24 kanalui išsakė politikos strategas Michailas Šeitelmanas.

Šeitelmano teigimu, galimi keli variantai, iš kur Rusija gauna iranietiškus dronus.

Pirmu variantu, Rusijai iranietiškus dronus tiekia Islamo revoliucijos gvardijos korpusas. Ji nepriklauso Irano gynybos ministerijai. Taigi, jei ji pardavė, tai ne kaip Iranas, o privati ​​​​karinė įmonė. Tai grynas formalumas.

„Gali būti, kad šie dronai gaminami Islamo revoliucijos gvardijos korpuso užsakymu, tiekėjas gali būti jis, o ne oficiali valstybė, Gynybos ministerija ar kariuomenė. Buvo pranešta, kad šie kariai yra Chersono regione. Greičiausiai Zaporižioje, jie sėdi Energodare prie ZAE ir instruktuoja rusus, kaip naudoti šiuos dronus“, – pažymėjo politikos strategas.

Tai gali būti ir „Hezbollah“. Iranas kažkada pristatė šiuos dronus „Hezbollah“, o ji nusprendė užsidirbti pinigų ir pardavė juos Rusijai.

„Tai yra ta pati teroristinė organizacija kaip ir Rusija, todėl jie galėtų susitarti dėl tokio dalyko“, – sakė Šeitelmanas.

 

Politikos strategas pridūrė, kad tokioje situacijoje Iranas gali daryti įtaką „Hezbollah“, jei nebandys iš jos užsidirbti ir nedraudžia tokio tiekimo Rusijai. Kalbant apie 2400 dronų, tai reiškia, kad jie jau egzistuoja. Juos dar galima gaminti gamyklose, o jų gamybą galima sustabdyti.

Šie dronai iš tikrųjų nėra ginklai. Jie nenaudojami fronte, bet naudojami teroristiniams veiksmams prieš civilius, pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(20)
(16)

Komentarai ()