[Žinios trumpai] Denacifikaciją galima pamiršti – Kremlius skelbia naują, visiškai psichopatišką invazijos į Ukrainą tikslą  ()

Po „denacifikacijos“ ir „denacionalizacijos“ Kremlius pradėjo propaguoti terminą „desatanizacija“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-26 [Žinios trumpai] Denacifikaciją galima pamiršti – Kremlius skelbia naują, visiškai psichopatišką invazijos į Ukrainą tikslą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie absoliučiai psichopatiškų Rusijos invazijos į Ukrainą tikslų – „denacifikacija“ ir „denacionalizacija“ – buvo pridėtas dar vienas, nepaisant to, kad dauguma rašistų net negali šių žodžių ištarti.

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos aparatas jau ruošia dirvą naujam tikslui – desatanizacijai. Tai jau propaguojama Rusijos žiniasklaidoje, o autorius yra nurodytas kaip Rusijos Saugumo Tarybos sekretoriaus padėjėjas Aleksejus Pavlovas, kuris perėmė R. Kadyrovo žodžius.

Rusijos žiniasklaida propaguoja idėją, kad, anot jų, Ukrainoje yra per daug religinių sektų, todėl „vis skubiau raginama vykdyti Ukrainos desatanizaciją“ arba, kaip taikliai pasakė Čečėnijos Respublikos vadovas Ramzanas Kadyrovas, „visiška dešėtonizacija“ (повної дешайтанізації).

 

Pažymėtina, kad Rusijos Federacijoje Maskvos patriarchato stačiatikių bažnyčia visiškai palaiko karą ir žudynes, šios organizacijos vadovas Kirilas oficialiai pareiškė, kad mirtis kare Ukrainoje „nuplauna nuodėmes“. Ir šioje situacijoje iškyla atskiras klausimas, kurioje šalyje turėtų būti vykdoma „desatanizacija“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(19)
(9)

Komentarai ()