[Žinios trumpai] CŽA agentas: „Putinas jau suprato, kas iš tikrųjų kaltas dėl Rusijos katastrofos Ukrainoje“  ()

Pasak buvusio CŽA agento Dano Hoffmano, Rusijos prezidentas supranta, kad yra kaltas dėl nepavykusios karinės operacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs CŽV pareigūnas Denas Hoffmanas pareiškė, kad nemato jokių požymių, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas serga vėžiu ar kokia nors kita sunkia liga. Apie tai praneša „Fox News“.

Nėra jokių įrodymų, kad Rusijos prezidento fizinei sveikatai kažkas negerai. Tačiau jo karinė kampanija kenčia, todėl jis skubotai perėjo į Ukrainos teritorijų aneksiją ir pirmą kartą po Antrojo pasaulinio karo paskelbė apie mobilizaciją Rusijoje.

Anot Hoffmano, vaizdžiai tariant, V. Putinas miršta ta prasme, kad jo įtaka Kremliuje susilpnėjo kaip niekada anksčiau, kyla grėsmė jo režimo saugumui. „Dėl to jis toks pavojingas. Kaip išsisukti iš šios padėties? Susiduriame su sunkiu iššūkiu, nes Putinas nenori atsisakyti šalies kontrolės ir supranta, kad kaltė dėl nepavykusios karinės operacijos tenka jam“, - sakė Hoffmanas.

 

„Dabar jis bando sukurti pragarą Ukrainos piliečiams. Ukrainiečiai savo ruožtu nenuleis ginklų ir toliau kovos“, – pridūrė buvęs CŽA pareigūnas.

(71)
(4)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: