[Žinios trumpai] „Geriam iš balų, vadai girti“, – pasakojimu apie karą Ukrainoje rusų karys pravirkdė mamą (Video)  ()

Kalbėdamas apie situaciją fronte, Rusijos Federacijos karys pravirkdė mamą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas perėmė Donbase esančio rusų okupanto pokalbį telefonu. Jis tikina, kad jo padalinys badauja.

Vaizdo įrašas buvo paviešintas  spalio 29 d.

Rusijos Federacijos karys, kalbėdamas apie situaciją fronte, pravirkdė motiną. Sprendžiant iš jo pasakojimo, jie neturi pakankamai maisto ir vandens:

„Mes neturime vandens, neturime nieko. Išgyvename kažkaip. Vadai visada girti. Jie nesileidžia į kalbas, bėga, kai nori pasikalbėti. Po velnių viskas. Teko gerti net iš balos... Jau savaitę neinu į tualetą, nes neturiu ką ten palikti“.

 

Jis taip pat skundėsi karinės technikos trūkumu ir didžiuliais nuostoliais:

„Turime bėdų. Su kulkosvaidžiais prieš tankus. Tai apskritai beprotiška. Viename būryje buvo 100 žmonių, liko gyvi tik du. Čia baisu. 20 žmonių kovoja prieš 2 tūkstančius“.

Jis prašė mamos niekam apie tai, kas vyksta, nepasakoti, nes bijo kalėjimo. Karys taip pat prisipažino, kad su savo bendražygiais bandė pabėgti , tačiau jiems nepasisekė, grupė buvo sučiupta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(1)
(95)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: