[Žinios trumpai] Rusai palieka Chersoną? Skelbiami keisti įvykiai, kontrolės postuose dingo kareiviai (Video)  ()

Pokyčiai Chersone: nuimta Rusijos vėliava, įvairiose miesto ir regiono vietose dingo Rusijos kontrolės punktai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-03 [Žinios trumpai] Rusai palieka Chersoną? Skelbiami keisti įvykiai, kontrolės postuose dingo kareiviai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo Chersono regiono valstybinės administracijos pastato nuimta Rusijos vėliava, įvairiose miesto ir regiono vietose dingo Rusijos kontrolės punktai. Tai pranešė naujienų agentūros, remdamosios liudininkų nuotraukomis ir vaizdo įrašais.

Apie tai praneša ir vietos žiniasklaida bei liudininkai, publikuojantys pastato nuotraukas savo „Telegram“ kanaluose.

Regiono tarybos pirmininko pirmasis pavaduotojas Jurijus Sobolevskis teigia, kad Chersono gyventojai šįryt aptiko, kad pagrindiniame miesto pastate nėra Rusijos vėliavos.

„Nuotrauka daryta šiandien. Paslaptingas dingimas, suprantate, kodėl. Chersonas buvo, yra ir bus tik ukrainiečių“, – rašė Sobolevskis.

 

Internete pasirodė ir okupuoto Chersono gyventojų reakcija į rusų okupantų nebuvimą viename iš patikros punktų. Žmonės, pastebėję, kad viename iš patikros punktų nėra rusų okupantų, apsidžiaugė ir pradėjo ploti.

 

Socialinių tinklų vartotojai pastebi, kad kontrolės postų neliko Ostrove (Chersono mikrorajonas), Černobajivkoje, Stepanivkoje ir Bilozirkoje. 

Rusijos Federacijos okupacinės administracijos atstovas Stremousovas iš savo automobilio užfiksavo vaizdo įrašą, po kuriuo parašė, kad jam tenka išvykti į kairįjį Dnipro krantą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: