Psichologinė riba peržengta: iš Kremliaus „nutekėjo“ tikrieji siaubingi Rusijos kariuomenės nuostoliai Ukrainoje  ()

Tokių skaičių Rusija nemačiusi nuo Antrojo pasaulinio karo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Negrįžtami Rusijos Federacijos okupacinės kariuomenės praradimai jau peržengė psichologinę  ribą – 100 000.

Bendri Rusijos okupacinės kariuomenės nuostoliai Ukrainoje per 8 karo mėnesius pasiekė daugiau nei 106 000 karių.

Tokią informaciją paskelbė įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas „General SVR“, remdamasis šaltiniais Kremliuje. Paskelbtų duomenų patvirtinimo nėra.

Šaltinis tikina, kad lapkričio 5-osios rytą Rusijos Federacijos diktatoriui Vladimirui Putinui ant stalo buvo pateiktas pranešimas apie „specialiosios operacijos“ nuostolius. Ir jame nurodyti skaičiai viršija tuos, kuriuos paskelbė net Ukrainos generalinis štabas.

Remiantis šaltiniu, Rusijos Federacijos personalo armija patyrė 77 291 nepataisomus nuostolius, „Wagner“ PMC – 23 517 žmonių, Rusijos gvardija – dar 5 308.

Svarbu pažymėti, kad Kremlius negrįžtamus praradimus supranta ne tik kaip žuvusius karius, bet ir kaip dingusius be žinios karius.

Maskva nuo savo gyventojų slepia tikrus „specialiosios operacijos“ nuostolius. Tačiau faktas, kad Rusijos valdžia buvo priversta pasitelkti mobilizaciją konfliktui tęsti, rodo, kad reguliarioji Rusijos Federacijos armija jau nugalėta.

 

Remiantis oficialiais Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo duomenimis, paskelbtais oficialioje „Facebook“ paskyroje, lapkričio 5 dienos rytą Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai Ukrainoje siekė 75 440 žuvusiųjų. Iš jų apie 600 yra nuostoliai vien tik per paskutines 24 valandas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(288)
(6)
(282)

Komentarai ()