Rusijos propaganda skelbia apie „mobikų“ skerdynes prie Svatovo – per neįtikėtiną idiotizmą atsidūrė kryžminėje ugnyje  ()

„Situacija sunki“ – Rusijos karo propagandistė apie „mobikų“ pralaimėjimą prie Svatovo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos dalinių pralaimėjimo Ugledaro fronto kryptimi fone Rusijos kariniai korespondentai skambina pavojaus varpais dėl situacijos Svatovo kryptimi, kur Rusija ir toliau patiria didelių nuostolių.

Rusijos karo propagandistė Anastasija Kaševarova savo „Telegram“ kanale rašo, kad Maskva į frontą Luhansko srityje išsiuntė šauktinius, kurie masiškai miršta ir dingsta dėl Ukrainos kariuomenės puolimo.

„Svatovas. Kremina. Jampolska. Makijivka. Situacija sunki. Grupės paliekamos be ryšio, be reikiamų ginklų, be vaistų, be artilerijos. Niekas nežino, kas dešinėje, kas kairėje, kas užnugaryje. Priešo dronai nuolat sukasi virš jų, tenka labai dažnai keisti pozicijas. Nuolatinė priešo artilerijos ugnis, pradeda šaudyti ir mūsiškiai, o vyrai atsiduria kryžminėje ugnyje“, – rašo ji.

 

Mobilizuotų rusų artimieji negali susisiekti su kariais, dalis jų jau žuvo, dalis dingę.

Tuo pat metu, mobilizuotieji, norintys išgyventi, traukiasi atgal. Tačiau ten jų laukia grasinimai mirtimi ir tribunolas. Neatlaikę psichologinio spaudimo mobilizuotieji vėl grįžta į frontą su amunicijos stygiumi, nesusikalbėjimu ir palaužta psichika.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(0)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: