[Žinios trumpai] Kremliaus karo korespondentai masiškai skelbia apie galingą Ukrainos puolimą  ()

„Jie puola prie Chersono“: „z-kanalai“ panikoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 8 d. vakarą, Kremliaus karo korespondentai-propagandistai pradėjo masiškai rašyti apie naujo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo Chersono srityje pradžią.

Vienas pirmųjų apie tai pranešė „Russia Today“ darbuotojas Semjonas Pegovas. Jo informaciją perėmė propagandistas Vladimiras Solovjovas, paskelbęs ją „Telegram“, praneša Dialog.UA.

Jie tvirtina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos tariamai „bando prasiveržti“ Snihurivkos rajone, esančiame į šiaurę nuo okupuoto Chersono.

„Šiuo metu vyksta sunkus mūšis. Sunku pasakyti, ar tai visaverčio šturmo pradžia, ar dar viena žvalgybinis puolimas“, – rašo Kremliaus propagandistai.

Informacija nėra patvirtinta. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas nekomentuoja vadinamųjų „z- kanalų“ įrašų.

 

Pasak absoliučios daugumos karo ekspertų, Rusijos armija nepajėgi išlaikyti dešiniojo kranto Chersono srities dalies kartu su regiono centru. Okupantų logistika šiose teritorijose sunaikinta, jų kariuomenė yra „ugnies  katile“ ir bus sunaikinta, jei Kremlius jų neatitrauks.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(3)
(71)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: