[Žinios trumpai] Chersone pasilikę rusų „karo korespondentai“ šokiruoti, ką jau daro įsiutę ukrainiečiai: „Tai tik pradžia!“  ()

Okupuotas Chersonas pradeda kovą su kolaborantais ir propagandistais, kurie liko mieste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po rusų įsibrovėlių pabėgimo iš Chersono keli „karo korespondentai“ nusprendė pasilikti mieste, o vietinių propagandistų į kitą pusę rusai net nekvietė. Vietos gyventojai nusprendė „padėkoti“ rusams ir jų bendrininkams: kolaborantams ir jų kuratoriams buvo supjaustytos padangos.

Anatolijus Šarijus rašo: „Visiems Z yra masiškai pjaustomos padangos, Rusijos karo korespondentai ir vietiniai prorusiški aktyvistai jau nukentėjo. Manau, tai tik pradžia.“

„Karo korespondentu“ save vadinantis Romanas Saponkovas patvirtino, kad lapkričio 6 dieną vietos gyventojai jo automobiliui supjaustė padangas. Suprasdamas tikrąsias miestiečių nuotaikas, jis pridūrė: „Ačiū, kad nesudeginot“.

Okupantų bėgimo iš Chersono fone vietiniai išdavikai jau skundžiasi, kad administracija rašo tik ataskaitas apie koncertus, parodas ir pan. Nors iš tikrųjų mieste net greitosios pagalbos tarnybos nebėra, plėšikai puola parduotuves ir turgaus prekystalius.

 

„Kodėl kitoje upės pusėje tiek daug policijos.... Už ką visi gauna atlyginimus? Šeimos buvo išvežtos ir gerai! Bet jie patys turėtų budėti mieste... Ten yra gyvų žmonių, kuris tikėjo nauja valdžia. Jūs negalite jų išduoti!“, kriokia Chersone likę Putino gerbėjai.

(140)
(2)
(138)

Komentarai ()

Susijusios žymos: