[Žinios trumpai] D.Medvedevas sudrebino Rusiją: naujas pasiūlymas sukėlė tikrą audrą, supykdė net propagandistus  ()

Propagandinės laidos „60 minučių“ eteryje Putiną palaikančios galvos atvirai prieštaravo naujai Dmitrijaus Medvedevo iniciatyvai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojo Dmitrijaus Medvedevo grasinimai pradėti areštuoti privačių užsienio investuotojų pinigus ir turtą, vien dėl to, kad jie yra iš šalių, kurios palaiko JT Generalinės Asamblėjos rezoliuciją dėl reparacijų Ukrainai, yra tokie nerimti, kad juos peikia ir Rusijos propagandistai.

Medvedevo ir daugybės kitų Rusijos politikų bei „ekspertų“ išsakytą Vakarų šalių nuosavybės „nacionalizavimo“ idėją pasmerkė pokalbių laidos „60 minučių“ vedėjas Jevgenijus Popovas ir jo žmona laidų vedėja, garsi propagandistė Olga Skabejeva.

„Kuo važiuosime? Drezinomis? Neturime kuo važiuoti. Jūs tiesiog turite tai pripažinti. Žinoma, lengva atsistoti ant šarvuočio ir pasakyti: nacionalizuosim viską. Pirmyn. Kuo važiuosime? Kuo skambinsime? Ką darysime? Taip, viskas pas mus vakarietiška. Nacionalizuokime dabar. Ką veiksim kitą dieną? Ką darysime?“ – Popovas pratrūko į piktą tiradą, kuri Skabejevos veide sukėlė daugybę emocijų – nuo ​​nuostabos iki ironiško juoko. Rusai supranta, kad jų infrastruktūra yra paremta vakarietiškomis technologijomis ir jų praradimas būtų katastrofiškas.

 

D. Medvedevas, komentuodamas JT Generalinės Asamblėjos rezoliuciją dėl reparacijų Ukrainai, paragino atsiimti investuotojų pinigus ir turtą, jei jie yra iš šalių, kurios palaikė minėtą dokumentą.

(83)
(6)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: