[Žinios trumpai] „Žiema bus įdomi“ - skelbiama, kodėl Ukraina labai laukia šalčių ir kas bus tada (Video)  (1)

Rusijos karo ekspertas Ruslanas Levijevas prognozavo aktyvius įvykius Ukrainos fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis ekspertų teigia, kad karinės operacijos gali tęstis ir šaltuoju metų laiku, nes pagrindinis kariuomenės „priešas" yra lietus ir šlapdriba, o ne šerkšnas. Šią teoriją patvirtino Ruslanas Levijevas, išreikšdamas prielaidą, kaip žiemą vystytųsi Ukrainos frontuose įvykiai.

Ruslanas Levijevas išsakė savo nuomonę populiariosios politikos eteryje, kurią galima rasti vaizdo įraše „YouTube" platformoje.

Televizijos laidų vedėjas uždavė svečiui skirtą klausimą: „Kaip orų kaita, krituliai, apledėjimas pakeis situaciją sunkiosios technikos, aviacijos srityje? Kiek skirsis karo veiksmai artimiausiais mėnesiais dėl kitokio sezono, jūsų nuomone?".

„Tikimės, kad, priešingai, suaktyvėjimas įvyks, nes dabar, kai dar yra purvas, ta pati technika užstringa, sulėtėja ginklų veikimas, tad pasirodo, kad aktyvios operacijos šiuo laikotarpiu tarsi atslūgsta, kai tokia šlapdriba ar lietus", – atsakymą pradėjo karo ekspertas.

 

Ruslanas Levijevas įvardijo oro sąlygas, kurių metu Ukrainos ginkluotosios pajėgos galės vykdyti aktyvesnes puolamąsias operacijas: „Kai dirva užšals, taps standesnė, pravažesnė, tuomet bus galima visiškai suaktyvinti kovinius veiksmus ir kautis beveik kaip vasarą".

Konfliktų žvalgybos komandos bendraįkūrėjo teigimu, žiemą okupantų, sunkiai apsirūpinančių šiltais drabužiais ir avalyne, laukia didelės problemos.

„Žiema bus įdomi", – reziumavo minėtas karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(238)
(4)
(234)

Komentarai (1)