Rusijoje bus skandalas - už tai gautų 15 metų. Nufilmuota, ką daro į JAV pabėgęs 17 mln. sekėjų „TikTok“ turintis Rusijos tinklaraštininkas (Video)  ()

„Nepraėjo nė savaitė, kai Dania Milochin pabėgo į JAV, o jis jau sugiedojo Ukrainos himną ir pradėjo mokytis kalbos“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos tinklaraštininkas Dania Milochinas, turintis daugiau nei 17 milijonų sekėjų „TikTok“, sugiedojo Ukrainos himną.

Vaizdo įrašas pasirodė Rusijos žiniasklaidoje. Vaizdo įraše į JAV pabėgęs Milochinas, kartu su ukrainiečiu Arturu Babičiu, bando sugiedoti Ukrainos himną. Beje, ukrainietis dainininkas Babičius nekalba apie karą savo gimtosios šalies teritorijoje. Vaizdo įraše jis juokėsi iš to, kaip Milochinas tarė ukrainietiškus žodžius.

Babičius bandė išversti pirmąsias himno eilutes Milochinui, taip pat paprašė ištarti žodžius, pagal kuriuos tikrina ukrainiečius : „паляниця“, „несенітниця“ ir „Укрзалізниця“. Milochinui pavyko tai padaryti tik su rusišku akcentu.

„Nepraėjo nė savaitė, kai Dania Milochinas pabėgo į JAV, o jis jau sugiedojo Ukrainos himną ir pradėjo mokytis kalbos su draugu ir kolega Arturu Babičiu“, – vaizdo įrašą komentavo Rusijos propagandos žiniasklaida.

 

2022 m. sausio mėn. „TikTok“ tinklaraštininkas Dania Milochinas bandė patekti į Ukrainą, tačiau jam nebuvo leista. Po vasario 24 dienos jis gyveno ir dirbo Rusijoje, o tik palyginti neseniai išvyko į JAV.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(5)
(75)

Komentarai ()