„Jis niekada nebuvo neįveikiama tvirtovė“: skelbiama strategija, kaip Ukraina atkovos Krymą  ()

Kyjivui Krymo klausimas visada buvo principinis. Atkovoti Krymą Ukrainai nebus sunku, įsitikinęs Anatolijus Nesmijanas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos vadovybė atvirai pareiškė apie ketinimą karinėmis priemonėmis išvaduoti Krymą iš Rusijos okupacijos. Galima drąsiai teigti, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas jau ruošia deokupacijos operaciją.

Kyjivui Krymo klausimas visada buvo principinis. Dėl plataus masto invazijos į Rusiją ukrainiečiai gavo galimybę išspręsti situaciją savo naudai.

Apie tai savo „Telegram“ tinklaraštyje rašo Rusijos Federacijos karo ir politikos apžvalgininkas Anatolijus Nesmijanas (El Muridas).

Jis patikino, kad karinėmis priemonėmis grąžinti pusiasalį nebus sunku. Užtenka tik pataikyti į silpnąją agresoriaus vietą – jo logistiką. Krymo tilto sunaikinimas išspręs šią problemą. Okupacinis kontingentas bus „katile“ – Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms teks tik išvalyti teritoriją.

 

„Krymas niekada nebuvo neįveikiama tvirtovė. Dėl jos izoliacijos ir tiekimo pažeidžiamumo kyla problemų dėl tiesioginės gynybos. Matyt, Ukrainos ginkluotosios pajėgos pirmiausia apsispręs dėl proveržio į jūrą ir Krymo tiekimo nutraukimo (tuo pačiu metu Krymo tiltas bus pažeidžiamas apšaudymui), po kurio jau galimas karinis sprendimas pačiam pusiasaliui“, – kalbėjo rusų tinklaraštininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(3)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: