[Žinios trumpai] Ukrainoje sunaikintas išskirtinis Rusijos pareigūnas-žmogžudys: tapo Rusijos didvyriu  ()

Sergejus Kadackis, būdamas neblaivus, sušaudė automobilį, kuriame buvo jo žmona ir uošvis. Dabar jis Rusijoje yra didvyris, Ukrainoje - „krovinys 200“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs policijos majoras iš Rostovo prie Dono Sergejus Kadackis, anksčiau nuteistas 15 metų kalėti, Ukrainoje buvo likviduotas. Žurnalistų teigimu, Sergejus Kadackis žuvo per kautynes ​​okupuotoje Luhansko srities dalyje.

Buvęs okupuotos Luhansko srities policijos majoras po mirties Kadackis buvo apdovanotas medaliu „Už drąsą“. „Jis mirė didvyriška mirtimi mūšio lauke, rodydamas narsą ir drąsą“, – sakoma okupacinės administracijos „vadovo“ Leonido Pasečniko dekrete.

Rusijos žiniasklaida pažymi, kad Sergejus Kadackis 2018 metais buvo nuteistas kalėti 15 metų. Buvęs policijos majoras buvo pripažintas kaltu dėl žmonos nužudymo ir pasikėsinimo nužudyti uošvį. Tyrimo metu buvo nustatyta, kad Sergejus Kadackis, būdamas neblaivus, sušaudė automobilį, kuriame buvo jo artimieji. Žmona nuo patirtų sužalojimų mirė vietoje, o uošviui pavyko išgyventi. Kadackis yra tik dar vienas įrodymas, kad Rusijai trūksta karių - jie traukiami iš kalėjimų, net jei buvo nuteisti už itin sunkius nusikaltimus.

(42)
(1)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: