[Žinios trumpai] Arestovičius: Putinas slapta bando taktiką, kuri nužudė Hitlerį (Video)  ()

Ne vienam „Rusijos carui nebuvo atleista už pralaimėjimą kare“: Putinui Arestovičius prognozuoja liūdną baigtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius palygino Putiną su Hitleriu, kuris, Antrojo pasaulinio karo metais taip pat prašė pagalbos pas astrologus.

Tokia Rusijos Federacijos prezidento pozicija liudija, kad  jo racionali politika labai netvirta. Apie tai, pokalbyje su Feiginu, ir kalbėjo Arestovičius.

Tuo pat metu Ukrainos prezidento patarėjas teigė, kad ne vienam „Rusijos carui nebuvo atleista už pralaimėjimą kare“.

Siekdamas „sėkmingai“ parinkti invazijos datą, Putinas, net planuodamas karą konsultavosi su šamanais ir astrologais.

Tačiau praktiškai pamatėme visiškai kitokį vaizdą. Vienu metu Hitleris, dėl patiriamų pralaimėjimų kare, kreipėsi į okultizmo atstovus. Tai galiausiai jį privedė prie savižudybės.

Lygiai taip dabar, dėl „specialiosios operacijos“ Ukrainoje nesėkmių, Rusijos Federacijos prezidentas bando rasti išeitį iš dabartinės situacijos. Po to, kai jo kariuomenė mūšio lauke tapo neveiksni, Kremliaus vadovas kreipėsi į šamanus, okultistus ir astrologus.

Pastaruoju metu žiniasklaida rašo, kad Putiną supa vis daugiau astrologų ir magų.

 

Iš pradžių V. Putinas rėmėsi savo „neįveikiama“ kariuomene, vėliau – stebuklingu ginklu – Irano bepiločiais orlaiviais-kamikadzėmis. Dabar atėjo laikas mistikams. Visa tai primena jo pirmtako Hitlerio paskutines dienas  bunkeryje, sakė Arestovičius.

Iš karto po kariuomenės išvedimo iš dešiniojo Dnipro kranto, Rusijos elito dauguma suprato, kad karas Ukrainoje pralaimėtas.

Kremlius vis labiau bijo galimų perversmų ir dėl to padidino žiniasklaidos cenzūrą. Tuo pačiu metu istorikas Valerijus Solovėjus įsitikinęs, kad kandidatas Nr.1 ​​į Rusijos Federacijos prezidento postą yra Nikolajus Patruševas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(3)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: