[Žinios trumpai] Rusijos gerbėja Kyjivo metro ėmė įžeidinėti Ukrainos kariuomenę - šokiruojantis video, kuo tai baigėsi (Video)  (2)

Moterį pavyko išstumti iš transporto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viename iš Kyjivo elektrinių traukinių kilo rimtas skandalas dėl „rusiško pasaulio" mylėtojos, kuri teigė, kad Rusijos Federacija „atėjo mūsų visų ginti".

Ši istorija baigėsi putinistei fizinėmis bausmėmis ir išvarymu iš transporto. Atitinkamą vaizdo įrašą paskelbė „Telegram" kanalas „Kyiv Dvizh".

Per dialogą su pasipiktinusiais keleiviais moteris Ukrainos gynėjus pavadino „žudikais“. Priešais sėdinčio vyro nervai neatlaikė ir, paprašęs išlipti iš traukinio, sugriebė ją ir pasakė: „Jei esi prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, mirsi. Aš tave dabar pasmaugsiu, niekše“. Ir trenkė galvą į sėdynę.

 

Kitame paviešinto vaizdo įrašo fragmente kitas vyras jau kalbasi su moterimi, „rusų pasaulio“ mylėtoja, ir prašo jos išlipti kitoje stotelėje. Čia taip pat neapsieinama be jėgos panaudojimo prieš neadekvačią keleivę.

Dėl kolektyvinių pastangų putinistė buvo pašalinta. Prieš tai ji spėjo susisiekti su traukinio dispečere ir paprašė iškviesti policiją, nes „ji žudoma“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(350)
(3)
(347)

Komentarai (2)