[Nuomonė] „Tai ką padarė Putinas yra 300 metų katastrofa“  (3)

V. Putinas užkalė langą į Europą ir dešimtmečiams užpildė jį betonu, nes Rusija prarado Europos energijos rinką – tai katastrofa. Net ir žlugus V. Putino režimui, šaliai nepavyks atgauti prarastos dalies.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai savo „Telegram" tinklaraštyje rašo Rusijos karo ir politikos apžvalgininkas Anatolijus Nesmijanas (El Muridas).

Jis pažymėjo, kad Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino pasitraukimas iš valdžios, „įpėdinių" pasirinkimas ir kitoks Rusijos „supurtymas" pareikalaus metų, o galbūt ir dešimtmečių. Per tą laiką Europa Rusijai, kaip energijos pirkėja, bus negrįžtamai prarasta.

„Per šį laiką Europa neišvengiamai pereis prie naujos technologinės paradigmos ir naujo energetikos sektoriaus. Ir nei rusiškos dujos, nei rusiška nafta nebus tokios svarbios šiai naujajai Europai. Tai bus panašu lyg Rusijos Federacija nuspręstų įstoti į Europos pradžios energijos rinką su malkomis, šiaudais ir mėšlu", – sakė Rusijos ekspertas.

Poputininė Rusija po kurio laiko Europai bus mažai įdomi, mano El Muridas. Rusija neturi savo unikalaus produkto, kuris galėtų būti tiekiamas Vakarams ir artimiausiu metu nėra numatomas. Apskritai agresyvi Kremliaus politika atvedė visą Rusijos Federaciją į katastrofą. Ne tik energetinę ir ekonominę, bet ir geopolitinę.

 

„V. Putinas kruopščiai užkalė langą į Europą ir, be abejo, užpildė jį betonu, sukurdamas ne tik nedraugiškų, bet ir tiesiogiai priešiškų valstybių barjerą per visą vakarinę sieną. Nuo jūros iki jūros. Nuo Juodosios iki Barenco", – rašė tinklaraštininkas.

Tris šimtus metų trukusias pastangas suartėti su Vakarais sugriovė viena uzurpatoriaus V. Putino ir jo režimo valdžia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(283)
(1)
(282)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)