Rusijos propaganda dar niekada nebuvo taip išsigandusi: „Jie privers Rusiją kapituliuoti!“ (video)  ()

Dmitrijus Gordonas pažymėjo, kad Rusijos propagandistai isterikuoja dėl to, kad „Patriot“ oro gynybos sistemos netrukus gali būti perkeltos į Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jie rėkia", – D. Gordonas papasakojo, kodėl per „rosTV" vyksta isterija. Tai ekspertas pareiškė interviu su Vasilijumi Golovanovu metu, kanale „Svečiuose pas Gordoną".

„Jie sako: „Neturėsime svertų daryti spaudimą ukrainiečiams. Dabar mes juos traiškome raketomis, o jei jie numuš raketas, tai ką mes iš principo galime su jomis padaryti?" Jie taip pat per Rusijos televiziją sako (aš pats tai girdėjau), jog amerikiečiai perdavė „Patriot" oro gynybos sistemas. Ukraina su jomis pasuks karo bangą ir privers Rusiją kapituliuoti", – sakė D. Gordonas.

Po to žurnalistas pripažino, kad, jo nuojauta, amerikiečiai netrukus pradės Ukrainai perduoti ne tik „Patriot" sistemas, bet ir ATACMS raketas, kurių skrydžio nuotolis yra 300 km.

 

„Kadangi prieš penkis ar šešis mėnesius buvo neįmanoma įsivaizduoti, jog JAV duos mums tiek ginklų ir tiek pinigų netgi tiems, kurie to nuoširdžiai troško", – savo optimizmą argumentavo Dmitrijus Gordonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(0)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: