Taip sugeba tik rusai – „Pantsiru“ nukalė savo pačių Ka-52: rusų propagandistus ištiko isterija (Foto)  (4)

Rusijos pusę piktina tai, kad po 10 mėnesių karo RF ginkluotųjų pajėgų daliniai neišmoko atskirti savo taikinių danguje nuo Ukrainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariškiai sumaišė taikinį danguje ir numušė savo sraigtasparnį Ka-52 „Alligator“, Zaporožės fronto kryptimi. Apie tai praneša Rusijos šaltiniai, publikuodami apgadinto orlaivio nuotraukas.

Rusijos karinis telegramos kanalas „Spy's Dossier“ teigia, kad Ka-52 sunaikino Rusijos oro gynybos raketų sistemos „Pantsir-S1“ įgula, kuri dėl nežinomų priežasčių pati atidengė ugnį.

Rusijos pusę piktina tai, kad po 10 mėnesių karo RF ginkluotųjų pajėgų daliniai neišmoko atskirti savo taikinių danguje nuo Ukrainos.

„300-oji „specialiosios operacijos“ diena, o Rusijos kariškiai neišmoko atskirti savo taikinių danguje nuo priešo. Šį kartą gėda įvyko Zaporožės kryptimi. Oro gynybos raketų sistemos „Pantsir-S1“ įgula „atrado“ objektą naktiniame danguje ir nusprendė jį „nuleisti“. Taikinys buvo sėkmingai numuštas. Vėliau paaiškėjo, kad objektas buvo draugiškas sraigtasparnis – Ka-52 Alligator“, - sakoma rusų pranešime.

 

Įsibrovėliai pažymėjo, kad sraigtasparnis buvo sunaikintas gruodžio pradžioje, tačiau informacija galutinai pasitvirtino tik dabar.

Paskelbtose nuotraukose matyti, kaip ant žemės guli sraigtasparnis su rimtais korpuso pažeidimais. Kabinos langai išdaužti, matomos skeveldrų paliktos žymės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(175)
(0)
(175)

Komentarai (4)