Neįtikėtina, bet nušluostė nosį amerikiečiams! Skelbiama, kas gamina geriausios kokybės „Tesla“ automobilius  ()

„Tesla“ Šanchajaus gamykla išlieka produktyviausia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Giga Shanghai" pagamino daugiau nei pusę visų pernai parduotų „Tesla" automobilių. Remiantis naujais CPCA paskelbtais duomenimis, 2022 m. „Giga Shanghai" buvo atsakinga už 710 865 transporto priemonių gamybą. Atsižvelgiant į tai, kad „Tesla" praėjusiais metais pardavė 1 313 851 automobilį, tai reiškia, kad 54,1 proc. jų atkeliavo iš Kinijos gamyklos.

Trečioji „Tesla" milžiniška gamykla Šanchajuje pradėjo veikti 2019 m. gruodžio mėn. Šiuo metu joje dirba 2 000 žmonių ir įmonė garsėja dėl puikios konstrukcinės kokybės, nes vartotojai dažnai pastebi, kad Šanchajuje gaminamuose „Tesla" panelėse yra mažiau tarpų nei „Freemont" automobiliuose. „Giga Shanghai" yra atsakinga tik už „Model 3" ir „Model Y" gamybą.

2022 m. „Tesla" atidarė dar dvi didžiules gamyklas – „Giga Texas" ir „Giga Berlin". Abi jos kol kas pradiniame vystymo etape, tačiau pažanga matoma, ypač „Giga Berlin", kur šiuo metu per savaitę pagaminama 3000 automobilių.

 

Kalbant apie kitą „Tesla" gigafabriko vietą, jis gali būti statomas kur nors Kanadoje. Dar rugsėjį Kanados pramonės ir inovacijų ministras patvirtino derybas su E. Musku dėl naujos gamyklos. Tuo metu „Tesla" taip pat paskelbė didelės apimties darbo pozicijų Kvebeko srityje sąrašą, o tai reiškia, kad galėtų atsirasti Monrealio „Gigafactory".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Vigmantas Balevičius
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()