„Peržengė visas raudonąsias linijas“: Girkinas sulaukė grasinimo, skelbiama apie „savižudybę“  ()

Strelkovas-Girkinas pripažįsta, kad vieša Putino kritika jam gali būti „savižudiška“, tačiau jis prisiima visas pasekmes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija primygtinai ragina Strelkovą-Girkiną nutraukti viešus išpuolius prieš Kremliaus vadovą Putiną, teigdama, kad buvęs „DLR“ vadas peržengė visas įmanomas raudonąsias linijas. Kremliaus politikos analitikas Sergejus Markovas savo „Telegram“ kanale perspėjo Girkiną, sakydamas, kad buvęs Rusijos žvalgybos pareigūnas kritikuodamas Putiną „seniai peržengė galimybių ribas“.

Reaguodamas į jo pareiškimą, Girkinas savo „Telegram“ kanale pareiškė, kad ir toliau kritikuos V. Putiną ir kalbės apie realią Rusijos armijos, kuri Ukrainoje yra ant karinio pralaimėjimo slenksčio, padėtį.

Ir Putinas turėtų būti už tai tiesiogiai atsakingas.

„Rusija atsidūrė ant karinio pralaimėjimo slenksčio ir jokie mažų miestelių ir kaimų užėmimai padėties nekeičia. Ir už tai atsakyti turėtų ne tik niekam tikę generolai ir savanaudiški pareigūnai, bet ir juos paskyręs vyriausiasis vadas“, – sakė jis.

 

Girkinas rašo, kad per pastaruosius 8 metus Putinas ir Rusijos valdžia nepaisė jo įspėjimų, nors jis maldavo Kremliaus jo išklausyti. Pasak jo, net ir nekritikuojant V. Putino, Rusijos Federacijai jau neįmanoma užkirsti kelio karinei katastrofai. Jis taip pat pripažįsta, kad vieša Putino kritika jam gali būti „savižudiška“, tačiau jis prisiima visas pasekmes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(0)
(95)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: