„Užteks plėšti mūsų šalį!“: Rusijoje netikėta pykčio banga - įsiutę rusai V. Putinui grasina revoliucija (Video)  (2)

Nuskurdę Rusijos gyventojai pradėjo filmuoti žinutes Putinui, reikalaudami pakeisti politiką, antraip Rusijoje kils revoliucijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas atsidūrė labai delikačioje situacijoje – ne visi rusai yra persisotinę propagandos ir yra pasirengę badauti bei mirti be vaistų, girdami savo prezidentą. Baškirijos gyventojai Kremliaus vadovui priminė, kad jis – tik vykdomoji valdžia, o tikrieji Rusijos Federacijos šeimininkai – žmonės. Kreipimosi kadrus skelbia TG kanalas „Ukraina 365“.

„Kreipiamės į jus, mūsų brangusis Vladimirai Vladimirovičiau Putinai. Kodėl brangusis? Nes jūs mums, žmonėms, visai Rusijai kainavote labai brangiai“ - sako vyras.

Jis Rusijos Federacijos prezidentui uždavė retorinį klausimą: kaip pragyventi iš 8-9 tūkstančių rublių (112-126 eurų) pensijos ar iš minimalaus atlyginimo, kuris yra 11 500 (160 eurų). Ruso teigimu, vyresni žmonės net neišgali nusipirkti vaistų, o per pastaruosius kelis mėnesius maistas pabrango 60 %.

„Mes gyvename jūsų valstybėje, kurią sukūrėte. Grynai totalitarinis režimas, prilygstantis fašistinei Vokietijai. Jūs stiprinate vyriausybę, Vidaus reikalų ministeriją, duodate jiems paramą... o šie jūsų pakalikai pasiruošę žudyti žmones. Ką, ar apsieisi be liaudies?! Tu esi vykdomoji valdžia! Tu kaip Konstitucijos garantas esi atsakingas už viską, kas vyksta mūsų šalyje... Nustokite plėšti mūsų šalį!“ – sušuko vyras.

 

Jis teigia, kad daugiau nei 22 milijonai rusų yra žemiau skurdo ribos. Žmonės yra varomi į neviltį ir yra pasirengę pradėti revoliuciją.

(459)
(9)
(450)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: