„Pliekia be sustojimo iš tankų ir artilerijos“: „mobikai“ skelbia apie košmarą ir visišką sutriuškinimą prie Kreminos (Video)  ()

Rusai pripažįsta, kad nuo gruodžio 20 d. Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo masiškai dirbti tankais ir artilerija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė Baškirijos mobilizuotų rusų vaizdo žinutė, kurioje įsibrovėliai skundžiasi dideliais nuostoliais netoli Kreminos, kur juos be reikiamo pasiruošimo išmetė Rusijos karinė vadovybė. Vaizdo įrašą užfiksavo 428-ojo pulko „mobilizuotieji“, kurie pradėjo tarnauti rugsėjo pabaigoje.

Mėnesį praleidę stovykloje Rostovo srityje, jie buvo išmesti į frontą, kad užtaisytų skyles gynyboje prie Kreminos. Rusai pripažįsta, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jiems sukūrė tikrą pragarą – nuo ​​gruodžio 20-osios Ukrainos kariuomenės tankai ir artilerija pradėjo masiškai apšaudyti jų pozicijas.

Dėl to Rusijos dalinys per 10 dienų neteko 50% savo personalo. Be to, kai jie paprašė artilerijos pagalbos, juos apšaudė ir savų rusų pabūklai, nes buvo supainiotos koordinatės.

„Ten buvome tol, kol Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija mus psichologiškai žudė. Per dieną tankai ir artilerija į mūsų pozicijas paleido daugiau nei 300 salvių. Prašėme savo artilerijos pagalbos, po to savų tankai ir artilerija šaudė į mūsų pozicijas iš užnugario“, – sakė Rusijos kariai.

 

Jie skundžiasi, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė pažadėjo juos siųsti saugoti užnugaryje esančius objektus, tačiau juos apgavo ir išmetė į frontą be reikiamų mokymų. Jiems taip pat už savo pinigus teko susirasti ir nusipirkti radijo imtuvus bei kurą.

Okupantai prašo, kad jų kovines misijas peržiūrėtų vadovybė, nes jie jau „neturi jėgų“ atremti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimus.

(204)
(2)
(202)

Komentarai ()

Susijusios žymos: