Perspėja apie didelį pavojų Ukrainai – pas rusus pasirodė automobiliai su ESBO ženklais: kas vyksta? (Foto)  ()

Rusų įsibrovėliai tikriausiai ruošia dar vieną provokaciją Luhansko srityje. Ten atveža automobilius su ESBO ženklinimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai papasakojo žurnalistas Andrejus Caplienko. Jis paprašė kuo plačiau paskleisti šią informaciją, nes ji yra nepaprastai svarbi.

Caplienko sakė, kad sausio 15 d. per savo kanalus jis gavo nuotrauką, kurioje matyti automobiliai su ESBO ženklais. Ji buvo padaryta tą pačią dieną prieš patikros postą netoli okupuoto Izvarino kaimo.

„Nuotraukoje – iš Rusijos atvažiuojančios autovežių priekabos. Ant priekabų – balti visureigiai „Toyota Land Cruiser“ su ESBO ženklais. Iki 2022 02 24 šiomis transporto priemonėmis aplink Donbasą judėjo ESBO stebėtojai. ESBO automobiliais rusais niekaip negalėjo legaliai disponuoti“,– pabrėžė žurnalistas.

 

Anot jo, šie automobiliai dabar reikalingi okupantams provokacijai.

 

„Pavyzdžiui, juos galima susprogdinti, gali būti, kad bus aukų, o paskui apkaltinti Ukrainą nusikaltimu prieš ESBO“, – pridūrė Caplienko.

Anot jo, dėl savalaikio paviešinimo šie priešo provokacijų variantai tampa neįmanomi. Žurnalistas padėkojo tiems drąsiems vyrams okupuotoje teritorijoje, kurie padarė šias nuotraukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(191)
(10)
(181)

Komentarai ()