[Žinios trumpai] „Generolai apstulbę dėl Putino nesąmonių“ – skelbiama, kas vyksta Kremliaus bunkeryje (Video)  ()

Putino ir jo artimųjų elgesys šiandien primena situaciją su Hitleriu 1944 metų pabaigoje ir 1945 metų pradžioje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos karinėje vadovybėje vėl įvyko pokyčiai. Valerijus Gerasimovas paskirtas Rusijos okupacinių pajėgų Ukrainoje vadu vietoj Sergejaus Surovikino. Rusijos opozicionierius ir žurnalistas Glebas Pjanych sureagavo į šią žinią, sakydamas, kad toks Putino poelgis reiškia, kad jis jau nieko negali padaryti. 

Tokią nuomonę politikos ekspertas išsakė interviu su Nataša Vlaščenka, kurį galima peržiūrėti „Novin Factory“ „YouTube“ kanale.

Kaip pažymėjo Glebas Pjanych, niekam nereikia karo, išskyrus Putiną. Greičiausiai net Patruševas su sūnumi sėdi ir galvoja: „Kaip čia mums ištrūkti iš šios beviltiškos situacijos?“.

„Tai labai panašu į istoriją su Hitleriu 1944 metų pabaigoje - 1945 metų pradžioje, beveik identiška, - pabrėžė žurnalistas. Kiek buvo tokių filmų, kur Hitleris laksto po bunkerį ir šaukia: „Dabar nugalėsime visus, paleisime superginklą“, o į jį visi apstulbę generolai žiūri kaip į idiotą. Suprantate, atėjo laikas Ukrainai padaryti tokį vaizdo įrašą apie Putiną, kaip jis laksto po bunkerį, o aplink jį tokie patys apstulbę generolai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(311)
(7)
(304)

Komentarai ()

Susijusios žymos: