JK paskelbė apie grandiozinį ginklų tiekimą Ukrainai: sumušė visus rekordus iki šiol  ()

Tankai, haubicos, šarvuočiai, UAV: ​​JK suteikia Ukrainai rekordinį karinės pagalbos paketą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinės Karalystės gynybos sekretorius Benas Wallace'as pirmadienį, sausio 16 d., paskelbė apie didžiausio iki šiol karinės pagalbos paketo suteikimą Ukrainai.

Kalbėdamas Didžiosios Britanijos parlamente Wallace'as teigė, kad į šį paketą bus įtraukti ne tik tankai ir haubicos, bet ir šarvuočiai „FV430 Mk3 Bulldog“, praneša Censor.NET su nuoroda į „LigaBusinessInform“.

Jis patvirtino, kad Ukraina gaus tankų kuopą „Challenger 2“, tris dešimtis savaeigės artilerijos vienetų AS90, šimtą vienetų šarvuočių, dešimtis UAV. Taip pat bus 100 000 artilerijos sviedinių, atsarginių technikos dalių ir kitos įrangos.

Wallace'as perspėjo, kad Ukrainos partneriai turėtų nedelsiant sustiprinti kolektyvines pastangas padidinti ekonominį ir karinį spaudimą Rusijos režimui.

 

„Prezidentas Putinas nuo pat pradžių tikėjo, kad jo kariai bus sutikti išskėstomis rankomis, kad ukrainiečiai nekariaus ir Vakarų parama žlugs. Jis klydo visais atžvilgiais. Šios dienos karinės pagalbos paketas padės pagreitinti Putino okupacijos pabaigą ir leis Ukrainai išlaikyti pagreitį 2023 metais“, – sakė Jungtinės Karalystės gynybos sekretorius Benas Wallace'as.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(180)
(1)
(179)

Komentarai ()