Kas tai yra Dvyliktasis direktoratas: grandiozinė idėja, kaip iš Rusijos galima atimti branduolinį ginklą (Video)  (37)

Karo ekspertas Romanas Svitanas teigė, kad iš Rusijos Federacijos galima atimti branduolinius ginklus: „Yra paprasta galimybė".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Romanas Svitanas paaiškino, kaip lengva iš Rusijos atimti branduolinius ginklus, bet tuo metu, kai valstybė pradeda byrėti. Romano Svitano interviu „Naujienų fabrikui" galima pažiūrėti „YouTube" kanale.

Karo ekspertas išsakė įvykius, kurie taps prielaida atimti iš Rusijos Federacijos branduolinį potencialą: „Reikia areštuoti jos sąskaitas ir visiškai sužlugdyti. Po tokių veiksmų RF neišsilaikys ir, kai tik Ukrainoje gaus smūgį į nosį, ji neatliks užduoties išlaikyti naujas teritorijas. Mes ją sunaikinsime ekonominėmis sankcijomis".

R. Svitanas pažymėjo, kas Rusijos Federacijoje vykdo branduolinių ginklų kontrolę ir, jei reikia, yra įgaliotas neleisti Rusijos valdžiai panaudoti branduolinį ginklą: „Tuose griuvėsiuose išliks vadinamasis Dvyliktasis Gynybos ministerijos vyriausiasis direktoratas, kurio žinioje yra RF branduoliniai ginklai.

 

Tai karininkai, kurie tiesiog supranta savo atsakomybę pasauliui, pasaulio bendruomenei, ir sugriuvus Rusijos centrinei valdžiai, jie vykdys Rusijos karinei-politinei vadovybei aukštesnės vadovybės įsakymą, o tai yra JT".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(9)
(147)

Komentarai (37)