Atrodo, kad „Rammstein-8“ Kremliui sukėlė rimtą paniką: Medvedevas skelbia apie košmarą Rusijai  ()

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos vadovo pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas paragino rusus ruoštis sunkiai konfrontacijai su priešo pajėgomis. O Rusijos Federacijos Valstybės Dūma grasino branduoline „pasaulio masto tragedija“, kuri sunaikins Vakarų šalis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Vakarų sąjungininkai turi pakankamai ginklų, kad galėtų pabandyti nualinti Rusiją. Tokią nuomonę sausio 22 d. išsakė Rusijos Saugumo Tarybos vadovo pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas.

„Susitikimas Ramšteine ​​ir sunkiosios ginkluotės skyrimas Kijevui nekelia abejonių, kad mūsų priešai neribotą laiką bandys mus alinti, o dar geriau – sunaikinti. Jie turi pakankamai ginklų. Jei reikės, jie pradės gaminti naujus“, - sakė jis.

Medvedevas paragino rusus neturėti iliuzijų ir ruoštis „labai sunkiai“ akistatai. Rusijos pareigūnas užsiminė apie naujo karinio aljanso sukūrimą prieš JAV.

„Užsitęsus konfliktui, tam tikru momentu iš tų šalių, kurias valdo amerikiečiai ir jų kastruotų šunų būrys, susiformuos naujas karinis aljansas. Tai nuolat nutikdavo žmonijos istorijoje per ilgus karus“, pažymėjo Federacijos tarybos pirmininko pavaduotojas.

Pasak jo, valstybės turėtų „palikti Europą ir ukrainiečius, o pasaulis vėl atsidurs pusiausvyros būsenoje“.

Pasaulinė branduolinė katastrofa – Rusijos Federacijos Valstybės Dūmoje grasinama „baisiu karu“

Puolimo ginklų tiekimas Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms sukels pasaulinę katastrofą, pažymėjo Rusijos Valstybės Dūmos pirmininkas Viačeslavas Volodinas.

„Jei Vašingtonas ir NATO šalys tieks ginklus, kurie bus naudojami smogti civiliams miestams ir bandys užgrobti mūsų teritorijas, kaip jie grasina, tai sukels atsakomąsias priemones naudojant galingesnius ginklus“, – grasino jis.

 

Anot jo, Vašingtonas ir Briuselis veda pasaulį į baisų karą. Volodinas įsitikinęs, kad prieš tai okupantai smogė „išskirtinai karinei ir kritinei infrastruktūrai“.

„Atsižvelgiant į Rusijos ginklų technologinį pranašumą, užsienio politikai turi suprasti, kad tai gali baigtis pasauline tragedija, kuri sunaikins jų šalis“, – sakė Volodinas.

Pranešėjas įsitikinęs, kad argumentai apie branduolinių valstybių masinio naikinimo ginklų naudojimą vietiniuose konfliktuose yra nepagrįsti.

„Šios valstybės nesusidūrė su situacija, kai iškiltų grėsmė jų piliečių saugumui ir šalies teritoriniam vientisumui“, – apibendrino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(51)
(-48)

Komentarai ()