[Žinios trumpai] Drąsus poelgis: rusų reperis sukūrė ir sudainavo galingą kūrinį su palinkėjimu Putinui (Video)  (2)

„Noriu žiūrėti baletą – tegul gulbės šoka!“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiarus Rusijos reperis Noize MS, nuo 2014 metų aktyviai remiantis Ukrainą ir smerkiantis Putino režimą, išleido galingą kūrinį pavadinimu „Gulbių ežero kooperatyvas“, kuriame muzikantas palietė Kremliaus propagandos darbą, taip pat užsiminė apie prezidento diktatoriaus Vladimiro Putino mirtį.

Žinoma, kad „Gulbių ežeras“ buvo rodomas per SSRS televiziją generalinių sekretorių mirties dienomis, o 1991 metais buvo transliuojamas per rugpjūčio pučo įvykius. Būtent todėl savo naujame single, kuris yra patalpintas „YouTube“, Noize MC sudainavo: „Noriu žiūrėti baletą – tegul gulbės šoka!“.

Greičiausiai reperis dainuoja apie Putino mirtį arba apie valstybės perversmą. Greičiausiai, kaip samprotavo klausytojai, apie abu įvykius.

Dainoje Noize MC mini ir apie vieną pagrindinių Kremliaus propagandistų Vladimirą Solovjovą, taip pat dainuoja apie kooperatyvą „Ozero“, priklausantį „seneliui“ – tai yra Rusijos Federacijos prezidentui. Iš čia ir kilo dainos pavadinimas. Kooperatyvą 1996 metų lapkričio 11 dieną įkūrė Vladimiras Putinas su draugais. Visi jie, 2000 metais, V. Putiną išrinkus Rusijos prezidentu, užėmė vadovaujančias administracines pareigas šalyje. Kadrai su jais pateko į dainos vaizdo klipą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(1)
(46)

Komentarai (2)