„Nuotaikos baisios“: iš slaptų šaltinių „Bellingcat“ sužinojo, kas vyksta Rusijos FSB viduje (video)  ()

Rusijos saugumo pareigūnų gretose vyrauja pesimizmas dėl karo prieš Ukrainą perspektyvų, tikina Christo Grozevas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusijos specialiosios tarnybos apskritai neturi daug vilčių dėl V. Putino „specialiosios operacijos" Ukrainoje rezultatų". Apie tai Rusijos opoziciniame kanale „Popular Politics" kalbėjo žinomas Bulgarijos tiriamasis žurnalistas, „Bellingcat" grupės vadovas Christo Grozevas.

„Pagal naujausią informaciją, FSB žiūri (į karą prieš Ukrainą – red.) labai pesimistiškai. Jų vidinėse ataskaitose matyti, kad Rusijos armijos mirtingumas yra palyginamas ir kartais viršija tą, kurį teigia Ukrainos pusė. FSB negyvena propagandos įtakoje kaip eiliniai rusai, todėl yra a priori pesimistiškesni", – sakė Ch. Grozevas.

Pažymėtina, kad pagal rytinę Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo „Facebook" suvestinę sausio 25 d., bendri Rusijos kariuomenės nuostoliai Ukrainoje siekė 123 080 žuvusių žmonių.

 

Tuo pačiu metu 910 iš jų yra likviduoti per pastarąją parą. Šiomis dienomis buvo užfiksuotas staigus kasdieninis įsibrovėlių mirtingumo padidėjimas, kuris yra susijęs su suaktyvėjusiais karo veiksmais Donbase.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(237)
(5)
(232)

Komentarai ()

Susijusios žymos: