„Greitai bus didžiulės žudynės“ – skelbiama, kas gali įvykti fronte  ()

Rusai neatlaikys Ukrainos puolimo, naudojant dešimtis ir šimtus Vakarų tankų, mano Aleksandras Kovalenko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netrukus Ukraina turės galingą šarvuotą kumštį, susidedantį iš 200–300 moderniausių Vakarų tankų. Šios pajėgos bus tokios galingos ir reikšmingos, kad Rusijos kariuomenės lauks tikros skerdynės prieš moderniausius pasaulyje tankus. Taip rašo Informacinio pasipriešinimo grupės koordinatorius, karo ekspertas Aleksandras Kovalenko.

Savo „Facebook“ puslapyje jis išanalizavo naujausius duomenis apie didelius tankų siuntimus į Ukrainą, atkreipdamas dėmesį į modernių šarvuočių gavimą iš keturių pagrindinių NATO šalių: JAV, Vokietijos, Prancūzijos ir JK.

„Ukraina jau gali gauti pilnavertį batalioną ar net pulką. O trumpuoju laikotarpiu – brigadą.  Apskritai į Ukrainą iš visų šalių partnerių gali būti perkelta iki 200 „Leopard 2“, o tai atitinka dvi brigadas ir tai ne riba. Bus tankai iš Jungtinių Valstijų“, – pažymi jis.

Taigi artimiausiu metu Ukraina gali gauti bent 2 kuopas prancūzų ir britų tankų, taip pat visavertį vokiečių batalioną/pulką. Anot jo, Rusijos tankai neturės galimybės atremti tokio galingo Vakarų šarvuočių judėjimo, kuris visais atžvilgiais pranoksta sovietų/rusų projektus.

 

„Apskritai numatomas tiekimas gali siekti daugiau nei 300 vienetų minėtų modelių tankų. 300 modernių vakarietiškų tankų? Šiuo metu Rusija patiria rimtų problemų aprūpinant savo karius standartine įranga. Beveik kiekviename padalinyje trūksta tankų ir šarvuotų kovos mašinų. Ir patys tankai T-72, T-80, taip pat T-62 toli gražu neatitinka šiuolaikinės karybos“.

„Greitai bus skerdynės “, – pabrėžė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(183)
(7)
(176)

Komentarai ()