Rogozinas skelbia, kad Rusija į Ukrainą atsiųs stebuklingą ginklą specialiai „Leopard“ ir „Abrams“ tankų naikinimui (Video)  (3)

Netrukus Ukrainos kariai mūšio lauke kovos su robotais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pažangių tyrimų fondas ir Rusijoje įsikūrusi bendrovė „Android Technics“ paskelbė paleidusi robotą „Marker“, kuris, jų teigimu, gali sunaikinti tankus „Abrams“ ir „Leopard“ bei jų įgulas.

„Telegram“ paskelbtame pranešime Dmitrijus Rogozinas, grupės „Caro vilkai“ vadovas, sakė, kad „Marker“ robotai, žvalgybos ir atakos versijos, į oro gynybos zoną bus pristatyti vasario mėnesį.

Aptikti ir sunaikinti „Abrams“, „Leopard“ ir kitus tankus

Robotai „Marker“ dalyvautų kovinėse operacijose po bandomojo važiavimo poligone. Rogozinas taip pat pažymėjo, kad mašinos galės automatiškai aptikti „Abrams“, „Leopard“ ir kitus tankus, naudodami elektroninį katalogą savo valdymo sistemose su priešo transporto priemonių vaizdais.

 

Teigiama, kad „Marker“ koviniuose modeliuose yra ir prieštankinių raketų sistemos, kurios yra veiksminga priemonė prieš šiuolaikinius tankus.

 

Sudėtingas robotas sveria apie tris tonas ir turi pažangias autonominio judėjimo galimybes bei modulinę regėjimo sistemą, kurios duomenis apdoroja neuroninių tinklų algoritmai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(63)
(-57)

Komentarai (3)