[Žinios trumpai] ISW: Ukraina atmušė rusus nuo Vuhledaro ir pradėjo puolimą (Žemėlapis)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos atnaujino karo veiksmus Kreminos srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikos karo studijų instituto analitikai paskelbė paskutines naujienas iš fronto, remdamiesi informacija iš atvirų šaltinių. Anot jų, Ukrainos gynėjai atmušė dar vieną priešo armijos puolimą prieš Vuhledarą.

Dieną prieš tai Rusijos karo korespondentai pranešė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos atnaujino karo veiksmus Kreminos srityje. Mūšiai vyksta prieš 144-ąją motorizuotųjų šaulių diviziją iš Vakarų karinės apygardos, praneša ISW.

 

Propagandistai rašo, kad sausio 26 dieną įsibrovėliai sugebėjo atremti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą, tačiau Ukrainos gynėjai pradėjo atakuoti prie Torskoje, esančios 14 km nuo Kreminos.

Donecko kryptimi jau Ukrainos ginkluotosios pajėgos atmušė priešo atakas prieš Bachmutą ir Vuhledarą.

 

Tuo pačiu metu priešas neplanuoja pradėti didelio masto puolimą Zaporižios kryptimi. Tai pranešė Tauridės gynybos pajėgų spaudos centro vadovas Jevgenijus Jerinas. Anot jo, priešas dar neturi pakankamai pajėgų puolimui pradėti. Tuo pačiu metu įsibrovėliai stiprina savo pozicijas okupuotoje Zaporižios srities dalyje.

Tuo pat metu patys kolaborantai, atstovaujami Rogovo ir panašių į jį, ir toliau tvirtina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos rengia plataus masto kontrpuolimą Melitopolio ir Berdiansko srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(0)
(82)

Komentarai ()

Susijusios žymos: