Skandalas: Maskvoje „Rossija 24“ transliavo paties Nevzorovo kalbą, kurioje jis griežtai smerkia ir „specialiąją operaciją“, ir Rusijos diktatorių Putiną (Video)  ()

„Šiandien Rusijoje žmonės nebijo „sužinoti tiesą“, bet jie bijo, kad visi sužinos, kad žino tiesą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos srityje nežinomi programišiai sėkmingai įsilaužė į centrinius Rusijos televizijos kanalus ir per „Rossija 24“ parodė žinomo opozicijos publicisto Aleksandro Nevzorovo kalbą. Pats ekspertas apie tai kalbėjo savo „Telegram“ kanale, paskelbdamas atitinkamą vaizdo žinutę.

„Paslaptingieji ir visagaliai XXII grupės programišiai lengvai „nulaužo“ ir įsibrauna į bet kokias Rusijos televizijos transliuotojų transliacijas, šiandien įsiveržė į Maskvos srities transliacijas ir žiauriai gydė gyventojus tiesa apie Putiną ir karą. Maskvos sritis išsigando“, – rašė Nevzorovas.

Pastaraisiais metais vyriausybę ir Putiną kritikuojantis Nevzorovas Rusijos invazijos į Ukrainą išvakarėse buvo Izraelyje. Ten pat, kalbėdamas auditorijai, Rusijos vadovybę jis pavadino karo nusikaltėliais, kurie šį karą tikrai pralaimės. Rusijoje jam iškelta baudžiamoji byla. Sužinojęs apie baudžiamosios bylos iškėlimą dėl „Rusijos kariuomenės diskreditavimo“, Nevzorovas nusprendė į Rusiją nebegrįžti.

 

Dabar jis keliauja po įvairias pasaulio šalis ir toliau pasakoja visą tiesą apie karą ir Rusijos politiką.

„Viskas kaip priklauso: administracijose infarktai, viduriavimas, riksmas. Televizorių ekranai uždengiami kartonu, lentomis ir pan. Gyventojai išsigandę dar labiau nei valdžia. Šiandien Rusijoje žmonės nebijo „sužinoti tiesą“, bet jie bijo, kad visi sužinos, kad žino tiesą“, – komentuodamas propagandinių televizijos kanalų įsilaužimą apibendrino publicistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(1)
(100)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: